Skip to content

Контакт

Како до соработка
со нас?

Доставете ни ја документацијата и информациите со кои располагате на првично и бесплатно разгледување на контакт маилот: info@restitucija.mk, или пак побарајте нѐ на контакт телефонот +389 70 916 626. Или посетете ги нашите канцеларии со седиште на ул. 16-та Македонска Бригада бр. 2/3-3, Скопје.

Информации за бесплатна консултација:

Адреса

16-та Македонска Бригада бр. 2/3-3, Скопје

Работно време

Понеделник - Петок
09:00 - 17:00 часот